Inbound-markkinoinnin menetelmillä on saavutettavissa merkittävää kilpailuetua – varsinkin kansainvälisillä markkinoilla

Ketterällä sisältömarkkinoinnin ja markkinointiteknologian yhdistävällä konseptilla lisäarvoa asiakkaille 

Yritys

Digitys on inbound-markkinoinnin filosofiaa noudattava modernin markkinoinnin asiantuntijayritys. Toiminnassamme yhdistämme sisältömarkkinoinnin strategian ja tekniikat yhteen uusimman markkinointiteknologian kanssa. Yhdistelmän toimivuuden ja ennen kaikkea tarpeellisuuden olemme testanneet yhdessä asiakkaidemme kanssa jo yli 20 eri maassa yli kymmenellä eri kielellä.

Palvelumme sopivat erityisesti tietointensiivisiä palveluita tarjoaville B2B-yrityksille. Asiakkaidemme tarjoamat tuotteet, palvelut tai ratkaisut ovat usein monimutkaisia ja näiden hankinta vaatii ostajalta perusteellista harkintaa. Asiakkaidemme haasteita ovat usein myös olleet ”perinteisempien” markkinointikanavien kannattamattomuus, asiakkaiden pitkät ostoprosessit sekä myyjän ja ostajan välinen selkeä tietotaidollinen ero.

Palvelemme asiakkaitamme kansainvälisillä markkinoilla ja tarjoamme käyttöönne parhaat työkalut – vastaavia työkaluja maailman kärkibrändit hyödyntävät päivittäin. Hyödynnämme toiminnassamme vahvasti digitaalisia kanavia ja näiden avainhyötyjä kuten tarkkaa kohdennettavuutta sekä mahdollisuutta tulosten tarkkaan seurantaan, analysointiin ja optimointiin – sloganimme kuuluukin ”Data-driven content marketing”. Tarpeeksi osuvaa suomennosta emme ole vielä keksineet, mutta ydinajatuksemme on pohjata päätöksemme aina tietoon arvausten ja mielipiteiden sijasta.

Vaikka palvelumme ovatkin voimakkaasti digitaalisia, emme väheksy painetun media merkitystä asiantuntijapalveluiden markkinoinnissa. Kumppaniverkostomme avulla on sisältömarkkinoinnin keinoja mahdollista viedä myös Suomen painettuihin kärkimedioihin.

Tutustukaa palveluihimme ja ratkaisuihimme. Ottakaa yhteyttä, niin tulemme mielellämme keskustelemaan kanssanne tarkemmin sekä kertomaan ideoistamme sisältömarkkinoinnin ja markkinointiteknologian hyödyntämisestä yrityksessänne!


Joonas Rinne
Toimitusjohtaja, yrittäjä