Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi on markkinointitekniikka, jossa arvokasta ja hyödyllistä sisältöä luodaan ja jaetaan valituissa kanavissa. Tavoitteena on houkutella ja hankkia uusia sekä sitouttaa nykyisiä asiakkaita.

Digityksellä keskitymme luomaan sisältömarkkinoinnin avulla mitattavia tuloksia, luomaan selkeää mielipidevaikuttavuutta sekä tehostamaan sisältömarkkinoinnin prosesseja. Tavoitteisiin pääsemiseksi on koko organisaatio, ja varsinkin myynti, saatava mukaan kehittämiseen.

TAVOITA ASIAKAS AJOISSA

henkilötason seuranta ikoni

Palvelemalla kohderyhmäänne hyödyllisillä sisällöillä tavoittatte asiakkaat jo aikaisessa vaiheessa ostoprosessia.

AUTA ASIAKASTA OSTAMAAN

henkilötason seuranta ikoni

Hyvin toteutettu sisältömarkkinointi auttaa ratkaisemaan asiakkaan ongelmia. Näin herätätte kiinnostuksen luonnollisesti.

ENEMMÄN
KONTAKTEJA

henkilötason seuranta ikoni

Markkinointilupaan tähtäävällä sisältömarkkinoinnilla ansaitsette jatkuvasti enemmän markkinointilupia ja kasvatte markkinointivarantoanne.

MITTAA JA
OPTIMOI

henkilötason seuranta ikoni

Sisältömarkkinointi on oikein tehtynä tarkasti mitattavaa. Autamme teitä määrittelemään oikeat mittarit sekä luomaan prosessit seurantaan ja raportointiin.

SISÄLTÖMARKKINOINNIN PALVELUMME

Palvelumme kattavat sisältömarkkinoinnin aina strategian laadinnasta käytännön sisältömarkkinoinnissa tarvittavaan sisällöntuotantoon asti.

Yrityksenne saavuttaa parhaimman mahdollisen hyödyn sisältömarkkinoinnista ymmärtäessään sisältöjen merkityksen perinpohjaisesti. Olemme rakentaneet valmiiksi tätä tukevia koulutuksia, joissa markkinointitiiminne perehdytetään sisältömarkkinoinnin saloihin.

SISÄLTÖSTRATEGIA

Sisältöstrategia toimii sisältömarkkinoinnin aktiviteettien punaisena lankana. Autamme teitä asettamaan realisitiset, liiketoimintaa tukevat tavoitteet, jakelukanavat ja prosessit.

PROSESSIEN LUONTI & KEHITYS

Sisältömarkkinoinnissa onnistuminen vaatii selkeitä ja tarkasti suunniteltuja prosesseja sisällön ideointiin, tuotantoon, jakeluun sekä tulosten mittaamiseen ja otpimointiin.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Autamme asiakkaitamme myös sisällön tuotannossa. Yhdessä kumppaneidemme kanssa pystymme tarjoamaan laadukasta teksti-, kuva- ja videotuotantoa. Voimme myös sparrata henkilöstöänne ja auttaa sisällöntuotannossa sisältörunkojen avulla.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen ja kesksutellaan tarkemmin sisältömarkkinoinnin mahdollisuuksista.