Korisliigajoukkue Vilpas Vikings ja Digitys yhteistyöhön

Julkaistu 4.3.2016, kirjoittanut Mikko Rindell

Vilpas Viking ja Digitys solmivat yhteistyösopimuksen seuran digitaalisen viestinnän kehittämiseksi

Minulla on ilo ilmoittaa, että olemme solmineet yhteistyösopimuksen korisliigajoukkue Vilpas Vikings:in kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on osaltamme vahvistaa ja tukea seuran henkilöstöä digitaalisen viestinnän rakentamisessa. Tulemme yhteistyössämme keskittymään myös uudenlaisen lisäarvon tuottamiseen eri sidosryhmille, erityisesti yhteistyökumppaneille.

Digityksen juurien voidaan todeta olevan vahvasti koripallon parissa. Itseni lisäksi myös toimitusjohtajamme Joonas Rinne on kuluttanut aktiivisesti koripalloparketteja juniorivuosina. Sittemmin parketin kulutus on osaltamme vähentynyt, mutta kiinnostus suomalaista huippukoripalloa kohtaan ei ole hälvennyt.

Vilpas Vikings ja koripalloyhteisö

Vilpas Vikings on tätä kirjoittaessa hyvissä asetelmissa ajatellen Korisliigan kevään pudotuspelejä. Tätäkin tärkeämpää kuitenkin on Vilpas Vikings korisliigajoukkueen ja Salon Vilpas Koripallo Ry:n vuosia toteuttama laadukas juniori- ja kasvatustoiminta.

Tällä hetkellä Vilpas liikuttaa säännöllisesti 500 koripallon harrastajaa ja vetää Salohalliin keskimäärin 1150 katsojaa per ottelu (Korisliigan paras yleisökeskiarvo). Tällä kaudella myös Vilpas Vikings:in faniryhmä, Vilpas Ultras, on noussut suomalaista urheilukansaa puhuttavaksi ilmiöksi. Näin ollen maaperä digitaalisen viestinnän systemaattiselle kehittämiselle on seurassa erittäin hedelmällinen.